Helikopterilääkäri

Kirjailija: Heini Harve-Rytsälä Lukija: Krista Putkonen-Örn

Elämäkerrat
Omaelämäkerrat
Muistelmat
Tieto
Luonto
Tiede

Vuosi helikopterilääkärin matkassa ”Hetkeen kukaan ei sano mitään, kuuluu vain monitorin tasainen piippaus. Katson ensihoitajan laajentuneisiin silmiin. Niistä paistaa sekoitus huojennusta, kauhua ja epäuskoa. Se oli niin lähellä.” Oli kyse liikenneonnettomuudesta, syrjäseudulla sattuneesta aivoinfarktista tai yllättävän nopeasti edenneestä synnytyksestä, kun elämä on hiuskarvan varassa, paikalle hälytetään muiden viranomaisten ohella usein myös helikopterilääkäri. Yksi heistä on ensihoitolääkäri Heini Harve-Rytsälä, jonka työssä on toistuvasti kyse elämästä ja kuolemasta. Koskaan ei voi tietää, mikä perillä odottaa, mutta kaikkeen on varauduttava. Tämänkin sankarilliselta kuulostavan ammatin takana on kuitenkin ihminen, joka välillä uupuu ja jonka työ- ja arkielämä risteävät toisinaan kipeällä tavalla. Mieleen kummittelemaan jäävistä aaveista ei pääse eroon, mutta niiden kanssa voi oppia elämään. Heini Harve-Rytsälä on anestesiologian ja tehohoidon erikoislääkäri sekä ensihoitolääketieteen dosentti. Lääkärihelikopterin ensihoitolääkärinä hän on työskennellyt seitsemän vuotta. Henkisesti raskaan työn myötä Harve-Rytsälä on myös kouluttautunut iPREP-stressinhallintamenetelmän valmentajaksi. Harve-Rytsälä on neljän lapsen äiti, joka rakastaa luontoa, eläimiä ja lukemista ja haluaa hetkittäin vetäytyä ajatuksineen omiin oloihinsa. Helikopterilääkäri syntyi näistä ajatuksista.

Mistä äänikirjan Helikopterilääkäri löytää?

BookBeatilla 30 vuorokautta ilmaiseksi!
Äänikirja löytyy myös näistä palveluista
Helikopterilääkäri
Kuuntele nyt ilmaiseksi

Uusille asiakkaille 45 päivää maksutonta kuunteluaikaa.

Kuuntele Helikopterilääkäri ilmaiseksi?

Tällä hetkellä voit kuunnella teoksen Helikopterilääkäri ilmaiseksi Bookbeatillä. BookBeat tarjoaa uusille asiakkaille 30 vuorokauden maksuttoman kokeilujakson. Kokeilujakson aikana saat kuunnella ja lukea yteensä 20 tuntia, jonka jälkeen tilaus maksaa riippuen valitusta paketista alkaen 9,99€ / kk. Tilauksen voi lopettaa koska tahansa.

Myös niinikään Nextory ja Elisa kirja tarjoavat uusille asiakkaille ilmaisen kokeilujakson. Nextory 30 vuorokautta ja Elisa kirja jopa 45 vuorokautta.

Äänikirjapalveluiden hintavertailu

Äänikirjapalveluiden hinnoissa on pieniä eroja:

Näistä kaikkien äänikirjapalveluiden rajaton kuunteluoikeus maksaa noin 20 - 25€ kuukaudessa. Tuo hintavertailun basic sisältää noin 100 tuntia kuukausiaikaa ja maksaa noin 10€ kuukaudessa.

Käyttäjät pitivät myös näistä


Äänikirjat.org

Suomen suurin äänikirjasto.

Tietosuoja & käyttöehdot